Ljubezen in spolnost

5 moških posteljnih fantazij

Johanna Lyman, sicer svetovalka za partnerstvo, je sestavila seznam stvari, ki si jih moški res želijo v postelji. Johanna Lyman, sicer svetovalka za partnerstvo, je sestavila seznam stvari, ki si jih moški res želijo v postelji. Striptiz je samo ena od skrivnih želja, ki jih lahko izpolnite svojemu partnerju, spodaj preverite še ostale.

Striptiz

Ni pomembno, da imate telo kot profesionalne plesalke v nočnih lokalih, važen je namen. To, da zapeljivo zaplešete moškemu, je zanj nekaj najbolj vzburljivega, saj je ples posvečen le njegovim očem. Moški so vizualna bitja in samo da se malce pozibate z boki pred njegovimi očmi, ga bo obnorelo.

Več oralnega seksa

To niti ni presenetljivo, bi lahko rekli na prvo žogo. A je pa presenetljivo, da si ne želijo le oralnega seksa. Moški imajo namreč radi predigro, in sicer v različnih oblikah. To jim je najboljši način, kako popestriti spolno življenje.

Prevzemanje pobude

Pogosto se vaš moški vrača iz službe domov utrujen. In če ima tako službo, da mora že tam cel dan sprejemati pomembne odločitve, je lahko še kako zadovoljen, če ženska kdaj prevzame pobudo in ga odpelje v spalnico.

Zaželenost

Zavračanje lahko mnogo moškoh doživlja zelo osebno. Pogosto želi dati pobudo za seks, vendar se boji, da si tega ženska ne želi v tistem trenutku. Razlog za to pa v resnici leži globlje, saj si želi, da vam je privlačen in da si ga želite. Želi tudi intimnost, ne nujno samo seksa.

Vodenje igre

Povejte, kaj mislite in tudi delajte tako kot govorite, pa naj bo to med rjuhami ali izven spalnice. Le tako bo lahko vedel, kaj čutite in kako se počutite. To je edini način za grajenje zaupanja, ki je podlaga za neko dolgotrajno in uspešno zvezo.

Vir: maribor24.si